SLAVNE DAME POLUDELE SU ZA NAJSEKSEPILNIJIM KUPAĆIM KOSTIMOM: Bezobrazno ističe obline i pretvara vas u BOGINJU PLAŽE

Kupaći kostim sa "bezobraznim" izrezima poptuno je zaludeo devojke među kojima su se našle i slavne dame i definitivno dobio titulu "najseksepilnijeg" komada leta 2022.

Instagram

Teško da ovog leta postoji ijedan seksepilniji kupaći kostim od modela koji su izbacili God save queens, brend koji je veoma brzo postao broj jedan kada su u pitanju slavne dame i trendseterke, a nije teško ni zaključiti iz kog razloga.

Provokativni modeli otkrivaju dovoljno da zagolicaju maštu, a opet sa druge strane, skrivaju ono što treba. Posebno prednjači crni model sa interesantnim gornjim delom sa neobičnom žicom koja prati liniju grudi. Na sve to, donji deo je potpuno providan, te ovako nešto nije najbolji izbor za one koji žele slobodno da se kreću na plaži.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ipak, čini se da devojkama to ne smeta, te smo ovako nešto mogli da vidimo i na Rejni Kvali, Kajli Džener, Điđi Hadid, Kim Kardašijan, Adison Rej i mnogi drugi, a zanimljivo je da je još zimus kada je vladao trend fotografisanja na snegu, Bela Torn među prvima ponela jedan od provokativnih modela.

Takođe, kada su u pitanju naši prostori, seksi kupaći ponela je među prvima i Jelena Karleuša kojoj je popularni model pristajao kao saliven.

Instagram 

Inače, ovaj model kupaćeg kostima ima i izrez na donjem delu, a mnoge it devojke gornji deo kupaćeg kombinuju i sa sakoima i košuljama za wow efekat, pogotovo što ga krasi i nenametljiv leopard print. 


Inače, God save Queens su poznati i po veoma provokativnim toaletama sa izrezima sa strane koji slave žensku figuru, zbog čega se često njihovi odevni komadi mogu videti i na crvenom tepihu.

Posebnu naklonost pripadnica lepšeg pola dobili su i zbog toga što ovaj brend pravi kupaće kostime, veš i haljine i za plus size devojke, jer je njihova parola da "svako treba da se oseća seksi".

Bilo kako bilo, ovako nešto definitivno nije svačiji "cup of tea", ali ne možete poreći da su one dame koje su imale dovoljno hrabrosti da ovako nešto iznesu izgledale kao milion dolara što možete videti u galeriji ispod.

Instagram God save queens je izbacio model kupaćeg kostima za koji dame kažu da je najlepši i najseksepilniji.

Da li biste nosile ovakav kupaći kostim? Pišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!