Da je Irina Šajk jedna od najlepših žena sveta znaju i ptice na grani, ali ipak su se na mrežama mogli pročitati komentari da i ona, kao i mnoge njene koleginice "pegla" fotografije filterima i Fotošopom.

Međutim, nakon novih fotografija sa njenog odmora u Španiji, sumnjamo da će ikome pasti na pamet ovako nešto. Naime, lepa Ruskinja trenutno je na Ibici sa prijateljima, a papaci je, očekivano, prate u stopu.

Irina Šajk oduševila je linijom na plaži.
Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, manekenka se nije preterano obazirala na pažnju fotografa, već se prepustila uživanju, a vreli kadrovi retko koga su ostavili ravnodušnim. Zgodna manekenka defilovala je plažom u minijaturnom kupaćem kostimu, a potom je "počastila" obožavatelje i zavodljivim kadrovima sa jahte.

Irina Šajk ostavlja bez daha izgledom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U prvom planu bile su njene duge noge, vitak struk i ravan stomak, te je bilo jasno na prvi pogled da njoj filteri i Fotošop apsolutno nisu potrebni jer nema ni trunku "viška", a celulit i strije kao da su za nju nepoznanica.

Inače, Irina je u toku dana objavila i snimak iz bazena u kojem zavodljivo pliva, ispod kojeg su mnogi komentarisali da je jasno zašto je i dalje jedna od najplaćenijih i najtraženijih manekenki.

Ovaj video ubrzo je postao pravi hit na Instagramu - lajkovan je gotovo 400. 000 puta, a prikupio je brojne komentare. "Ubijaš me tom lepotom", "Predivna si, Irina", "Vau, istinska, čista lepota, nenarušena operacijama", "Perfekcija", "Bože, koliko lepa žena - zadivljujuća je", samo su neki od komplimenata.

A još neke njene fotografije pogledajte u galeriji ispod

IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Irina Šajk je sa razlogom jedna od najplaćenijih manekenki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!