Ne kaže se za džabe - jednom supermodel, uvek supermodel. Barem je tako u slučaju Sindi Kraford koja, iako je već dobrano zagazila u šestu deceniju, izgleda... pa, malo je reći fantastično!

Slavna manekenka sada se skinula u minijaturni bikini i izazvala opšte oduševljenje na internetu, a mnogi su morali dobro da protrljaju oči s obzirom da Kraford ima 56 godina.

Ogrnuta samo frotirskim bade-mantilom, nekadašnji supermodel pozirala je u teget kupaćem kostimu koji je u prvi plan istakao njene obline, zategnut stomak i vitak struk. 

Mnogi su komentarisali da izgleda identično kao devedesetih kada je "harala" modnim svetom. I zaista, dovoljno je da pogledate neku od starih fotografija pa da se uverite da su tvrdnje zaista istinite.

Sindi nikada nije krila da je za njen besprekoran izgled zadužena zdrava ishrana, kao i redovan trening - pa tako obavezno jede salatu svaki dan i pije zeleni čaj, ali s druge strane povremeno dozvoli sebi kuglu sladoleda ili čokoladni kolač.

Sindi je otkrila i da izbegava namirnice poput hleba, testenine i pirinča, kao i prerađenu hranu. 

"Trudim se da imam 20 mnuta kardio treninga najmanje tri puta nedeljno. Zatim, radim od 30 minuta do sat vremena stare iskoke, čučnjeve, dižem tegove - to su proste stvari koje sam naučila pre 30 godina", otkrila je svojevremeno.

Kada je reč o nezi lica, Krafordova tvrdi da je pre svega ključ u tome da prilagodite šminku koju koristite svojim godinama, te da imate na umu da je preparativna kozmetika važnija od dekorativne i da fokus treba da vam bude na nezi kože.

Sindi kraford vodi računa o svom licu i telu.
Image Press Agency / ddp USA / Profimedia 

Kaže da je i sama ljubav prema šminki zamenila ljubavlju prema preparatima za negu. "Rekla bih da je to najveća evolucija za mene. To je sve nekako došlo intuitivno s godinama", istakla je za "Vogue" jednom prilikom i dodala da je i održavanje psihe i unutrašnjeg mira veoma važno kada je reč o očuvanju mladosti.

Krafordova je objasnila i šta podrazumeva pravilna briga za kožu, objasnivši da to znači obavezno čišćenje ujutru i uveče, toniranje kože i nanošenje kvalitetne hidrantne kreme koja bi trebalo da sadrži i visoki nivo SPF-a. Ona je naglasila da je poželjno u dnevnu rutinu uvrstiti i serum, ako imate probleme sa kožim poput proširenih pora i hiperpigmentacije.

"Mislim da je najvažnije da se brinete o svom telu i umu, vašim odnosima i da imate prijateljice s kojima se možete da se smejete i razgovarate", prokomentarisala je jednom prilikom ova lepotica, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

face to face / Face to Face / Profimedia Kako se čuvena lepotica menjala tokom godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!