Sindi Kraford ne prestaje da potvrđuje da je legenda mode. Prošlog vikenda uhvaćena je kako u ležernom, ali vrlo elegantnom izdanju izlazi iz jednog hotela u Njujorku.

Pored wet hair frizure (koja je zbog visokih temperatura verovatno više praktične, a ne estetske namene), omiljena manekenka devedesetih nosila je crnu košulju i jeans zvoncare, koje su se na velika vrata vratila u modu za leto 2022.

Svoj outfit zaokružila je Birkin torbom i velikim naočarima za sunce, dok je trendy farmerke upotpunila elegantnim Gucci kaišem, čime je na vešt način spojila retro komade sa onim najsavremenijim.

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia Pogledajte smart-casual outfit našeg omiljenog supremodela iz devedesetih.

Sindi decenijama zagovara prirodan izgled bez invazivnih tretmana i korekcija, a svojim primerom svedoči da je mnogo važnije da žena bude ostvarena, samouverena i negovana kako bi izgledala i osećala se dobro.

Ni ovog puta nije nosila šminku, dopuštajući svojim prirodnim crtama lica da budu u prvom planu.

Flare jeans ili zvonarice omiljen su odabir Francuskinja i devojaka koje preferiraju chic stil. Morate da posedujete makar jedan ovakav model za leto, koji ćete kombinovati sa punđom, maramom i elegantnom torbom. Et voilà!

Više modnih odabira lepe manekenke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Youtube Lepa manekenka slavi 55. rođenendan