LAGANE PALAZZO PANTALONE DRAGANE KOSJERINE ŽELIMO DA UKRADEMO ISTOG TRENA: Idealne su čak i kada je temperatura 30+

Lagane pantalone od prirodnih materijala kakve je ponela i voditeljka Dragana Kosjerina, idealne su za letnje vrućine, ponajviše jer se lako kombinuju i tako su prijatne za nošenje.

pritnscreen/instagram

Dragana Kosjerina neretko nas oduševljava svojim modnim odabirima, ali poslednje u nizu nam je posebno privuklo pažnju. Razlog? Veoma je jednostavno: s obzirom da temeprature uveliko prelaze 30. podeljak, te da je veoma teško pronaći nešto u čemu će nam biti prijatno, Draganine fantastične palazzo pantalone od prirodnih materijala, idealan su izbor za sve one koji žele da izgledaju dobro čak i tokom tropskih dana.

Posebno su zahvalni materijali koji su kombinacija lana i pamuka, jer dozvoljavaju koži da diše, a iritacije kod znojenja smanjene su na minimum. Lepa voditeljka teget pantalone ukombinovala je sa jednostavnom belom majicom na bretele koja ima kopčanje sa prednje strane i trendi espadrilama, a ceo look "razbila" je neobičnim kaišem.

printscreen/instagram 

Ipak, iako je u pitanju kežual izdanje, ovako nešto bez problema može se transformisati i u poslovni autfit, a samo je na vama da palazzo pantalone kombinujete na način na koji vam najviše odgovara.

ZARA 

Palazzo pantalone definitvno su jedne od najpopularnijih ove 2022. godine, a svoju dominaciju nastavljaju i tokom leta. Zara je već izbacila veliki broj modela koji će se uklopiti u svaki stil, a bilo da birate jednobojne ili šarene dezene, sa pantalonama širokoh nogavica nećete pogrešiti.

Trendseterke ih uspešno kombinuju kako uz visoke potpetice, tako i uz ravnu obuću, espadrile i patike, a kakvi će se sve modeli nositi ovog leta, pogledajte u galeriji na kraju teksta:

ZARA Pogledajte kakve sve palazzo pantalone od prirodnih materijla možete naći u Zari.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!