OD TOMBOY-a DO PRAVE DAME: Nepogrešive modne kombinacije Anastasije Ražnatović koje može da iskopira svaka devojka

Mlada, autentična, zgodna, visoka i vitka Anastasija Ražnatović neguje modni stil kakav bi svaka mlada devojka poželela.

Instagram

Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović vrlo je popularna na društvenoj mreži Instagram gde često deli svoje modne kombinacije u kojima mnoge devojke pronalaze inspiraciju.

Zgodna pevačica, koja danas puni 24. godine, neprestano potvrđuje titulu prave trendseterke i oduševljava sve svojim istančanim modnim ukusom. Anastasija autentično prikazuje kombinacije koje se na prvi pogled čine vrlo minimalistično, a uspešno privlači sve poglede.

Za nju se može reći da je nepogrešiva po pitanju fashion izbora, a dobro pliva i u elegatnim, ženstvenim, ali i ležernim i tzv. tomboy stilu.

Trendove neprestano u korak prati, te su tako pantalone širokih nogavica, bela majica i bele patike bile must have u prolećnim casual outfitima.

Isto tako, rado nosi i trend pantalona sa džepovima tzv. cargo stil koji je preko noći na mrežama postao popularniji nego što je to bilo 90-ih godina.

Iako se može pohvaliti dugim nogama i visinom od 1.78 cm, Anastasija najradije bira pantalone visokog struka koje imaju tendeciju da suze struk i izduže noge.

Pre nekoliko dana, oduševila je all pastel look-om koji se sastojao od 3 boje: zelene, plave i žute, i time najavila letnji trend koji poziva za lude i nezaboravne žurke na otvorenom ili posebne prilike u kojima želite da pokažete istančan modni stil.

ATA Images 

Da ove sezone naročito voli kolorit, barem kada je moda u pitanju, dokazala je i pre nekoliko dana kada je ponela dve vibrantne boje. Ljubičastu haljinu dodatno je istakla crop pink kožnom jaknom i čizmama do kolena šarenog dezena.

ATA Images 

Ono što je fantastično u Anastasijinom modnom izrazu jeste to što najčešće kombinuje klasične modne komade i sezone trendi krpice i time dobija rezultat savršenog stylinga.

Njen stil je sinonim svega ono što mlada devojka zamišlja da poseduje jednog dana, a zašto je to baš tako pogledajte u nastavku:

Ana Paunković, ATA Images Modni stil Anastasije Ražnatović je nepogrešiv.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!