KAO STVORENA ZA PROLEĆE I LETO: Dženifer Lopez trendi cipele kombinuje sa haljinom u boji koja MALO KOME NE STOJI

Dženifer Lopez je za dnevno izdanje odabrala narandžastu maxi haljinu i cipele koje su trend proleća.

Instagram

Nakon što je svetom odjeknula vest o njihovoj veridbi, latino diva Dženifer Lopez i holivudska zvezda Ben Aflek poslednjih dana nalaze se u intenzivnoj potrazi za svojim ljubavnim gnezdom u Los Anđelesu.

Prilikom obilaska luksuznih vila smeštenih na Beverli Hilsu, poznati holivudski par ni ovoga puta nije prošao nezapaženo.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

I dok je Ben razgledanje nekretnina obavljao u casual izdanju s raskopčanom kariranom košuljom i majicom s printom, njegova lepša polovina plenila je pažnju u još jednom efektnom modelu maksi haljine.

Nakon stajlinga u znaku suknji identične dužine, 52- godišnja zvijezda ne prestaje da niže izdanja u lepršavim, širokim i udobnim haljinama u prvom planu. Njen odabir ovoga puta činio je narandžasti model, kao stvoren za letnje mesece, s detaljem okovratnika.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Maxi dužine, odabrana haljina prilikom kretanja otkrivala je odabir obuće u znaku trendi sandala s platforma petom koje takođe stižu u efektnoj, narandžastoj boji.

Kao i nebrojeno puta do sada, ni svoje poslednje izdanje latino diva nije mogla da zamisli bez alki minđuša koje su postale njen zaštitni znak.