KEJT MIDLTON U KORSET HALJINI SA "TANGA" DETALJEM: Romantično izdanje koje vizuelno sužava struk poželeće svaka žena

Kejt Midlton prilikom posete jedne škole na Bahamima izabrala je pastelno zelenu haljinu koja je u prvi plan istakla njenu vitku liniju i naglasila struk.

I-Images / Zuma Press / Profimedia

Kada je Kejt Midlton u pitanju, navikli smo da nas iznova i iznova iznenađuje fantastičnim modnim izdanjima, međutim, ovog puta "igricu" je podigla na potpuno drugi nivo.

Vojvotkinja je trenutno na Bahamima sa suprugom, princom Vilijamom, a do sada smo je mogli videti u fantastičnim prolećnim, lepršavim haljinama koje bi svaka žena rado posedovala u svom garderoberu.

Takođe, njeno svečano izdanje sa prijema na Bahamima ostavilo je trendseterke širom sveta bez daha, a mnogi su komentarisali da je Kejt Midlton jedna od najstilizovanijih članica kraljevske porodice ikada.

Samir Hussein/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Međutim, taman kada smo pomislili da njena smaragno zelena haljina nema konkurenciju, vojvotkinja se pojavila u fantastičnoj pastelno zelenoj kreaciji zbog koje su mnoge dame pomislile "treba mi ovako nešto ovog proleća".

Profimedia 

Naime, Kejt je prošetala u lepršavoj pastelno zelenoj haljini čiji je gornji deo u formi korseta, međutim, poseban detalj na donjem delu učinio je toaletu zaista posebnom. Naime, takozvani "tanga" detalj na donjem delu, odnosno "sečenje" i šav koji ide preko kukova naglasio je vojvotkinjinu vitku figuru i učinio njen struk vizuelno užim.

Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia 

Kejt Midlton izabrala je ovu midi haljinu za posetu školi na Bahamima, a ceo look upotpunila je voljenim Jimmy Choo belim salonkama i zlatnim, visećim minđušama. Haljina od šifona košta u prodaji oko 350 funti, što je skoro 50.000 dinara, te ne spada u jeftinije, ali mnoge dame komentarisale su na mrežama da bi rado ovako nešto pazarile jer spada u one neprolazne, odnosno vanvremenske modele koji će uvek biti popularni.

Profimedia 

Takođe, zanimljivo je da je "tanga" detlaj prva ove godine ponela niko drugi do Džej Lo, s tim što je njena maksi suknja imala daleko "dublje" šavove i samo "sečenje" nego što je to slučaj sa haljinom Kejt Midlton, ali jedno je sigurno - ovi modeli definitivno će biti glavni trend proleća.

Vasquez / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!