SUKNJA IVANE VULETE JE SINONIM ZA REMEK DELO: Nećete skinuti pogled sa nje, a šampionka je nosi uz posebne cipele

Ivana Vuleta oduvek je važila za damu istančanog modnog ukusa, a suknja na kojoj je oslikan Beograd je oduševila mnoge modne magove.

Instagram

Ivana Vuleta je juče u Beogradu odbranila svetsku titulu i postala prva Evropljanka u istoriji kao dvostruka šampionka sveta što je prouzrokovalo da postane velika motivacija mnogim ženama.

Društvena mreža Instagram odredište je brojnih ljubitelja mode u potrazi za inspiracijom i novim modnim trendovima. Verno se prate profili 'it' devojaka i influenserki koje najbolje znaju šta se i kako nosi, a među najpopularnijim domaćim diktatorkama dobrog stila je Ivana Vuleta.

Osim što je Ivana prava motivacija kada je njen lifestyle u pitanju, ne zaostaje ni njena modna inspiracija.

Na svom Instagram profilu Ivana najčešće deli fotografije sa terena ili treninga, ali se iskrade i neka iz privatnog života u kom voli da neguje ženstven i elegantan modni stil, suprotan sportu kojim se bavi.

Instagram 

Upravo je takav stil vidljiv i na jednoj od njenih poslednjih fotografija koja je oduševila sve fanove kako sporta, tako i modnog sveta.

Naime, Ivana je za jednu emisiju odlučila za plavu kombinaciju suknje i svilene košulje. Svilena košulja neobičnih rukava pala je u drugi plan kada je nastupila suknja oslikana značajnim znamenitostima Beograda.

Instagram 

A da je Ivana očito veliki fan ove suknje govori i činjenica da je istu nosila i 2017. godine što je veliki dokaz da neguje bezvremenski modni stil. Da je ljubiteljka elegancije videli smo odabirom unikatne venčanice u kojoj je svom suprugu Marku Vuleti izgovorila sudbonosno "da". 

Ivana je svoju poslednju plavu kombinaciju razbila crvenim cipelama sa kaišićima koji sežu oko zglobova, a koje sve znamenitosti se nalaze na suknji lokalnog dizajnera pogledajte u galeriji:

Instagram Ivana Vuleta oduševila je modne magove suknjom na kojoj su oslikane znamenitosti Beograda.