PRAVI IZBOR SAKOA ZA OVU JESEN: Modno izdanje Milice Mandić bi svaka ŽENA OD STILA rado nosila

Niste baš oduševljeni predimenzioniram sakoima jer više neguje ženstveniji stil odevanja? Milica Mandić ima savršen predlog za sako od tvida koje će sve dame od stila voleti!

ATA Images

Imali smo prilike da vidimo koliko Milica Mandić brine o modnom stilu po izboru otmene venčanice u kojoj je stala na ludi kamen proteklog vikenda kada se udala za svog dugogodišnjeg partnera.

Iako uspešna srpska tekvodistkinja veći deo života provodi u sportskoj opremi, u svoje slobodno vreme voli ipak da se odupre tome i tada rado nosi ženstvene komade.

Naime, osvajačica zlatne medalje na Olimpijadi je juče prisustvovala otvaranju međunarodnog trening centra tekvondo kluba "Galeb", a za ovu prilikuodlučila se za kombinaciju basic crne majice i sakoa od vrlo mekog tvida.

ATA Images 

A dobro je poznato da se tvidu uvek vraćamo sa hladnijim danima. Uz ovaj materijal koji je proslavila Koko Šanel svaka vaša kombinacija će zagarantovano dobiti moderan i luskuzan izgled.

Jedna od najboljih investicija je upravo neki od ovih komada jer su bezvremenski klasik koji nikada ne izlazi iz mode, a ovaj Miličin daje dovoljnu dozu ležernog šmeka koji čini ovaj sako nosivim i uz farmerke i opuštenije dnevne varijante.

U galeriji pogledajte kako sako od tvida možete nositi ove jeseni:

Instagram Sako od tvida