DŽEJ LO U KOMADU KOJI OBOŽAVAJU INFLUENSERKE: Savršen svileni komplet idealan za letnje večeri

S obzirom na to da je Dženifer Lopez poznata kao veliki ljubitelj mode, ni ona nije odolela da ovog leta ne ponese najlepši svileni komplet

Youtube

Latino diva blista nakon što se pomirila sa bivšim verenikom Benom Aflekom. Paparaci je redovno slikaju u izdanjima koja privlače pažnju, a upravo tako je bilo i poslednji put.

Dženifer je poznata kao trendseterka i veliki ljubitelj mode, te tako nije odolela letnjem trendu. Naime, Džej Lo su paparaci uslikali u opuštenom izdanju - u kompletu nalik "svilenoj pidžami".

Svila je jedan od najsofisticiranijih i atraktivnih materijala, omogućuje ženama da se osećaju samouvereno i luksuzno, pa nas tako i ne čudi što je Džej Lo rešila da ovaj komad ponese i u javnosti.

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Lopezova je komplet sa plavo-sivim detaljima ukombinovala sa svetlo plavim sandalama i tašnisom u nude boji.

S obzirom na to da obožava da nosi nakit, ovaj put odlučila se za zlatne detalje naočare sa takođe zlatnim detaljima, dok je kosu vezala u neobavezni rep.

TheHollywoodFix.net / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Dženifer Lopez je danas jedna od najstilizovanijih dama, međutim nije uvek bilo tako. Kako se njen stil menjao u prethodnih 20 godina, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Kay Blake / Zuma Press / Profimedia, LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia Dženifer Lopez s početka karijere