NAJPOPULARNIJI LETNJI TREND NOSI BEZ GREŠKE: Kraljica Leticija uživa u modnim igrama i ništa ne prepušta slučaju

Kraljica Leticija ima sjajnu ideju za savršen letnji stajling.

Shutterstock

Da ni na letnjem odmoru ništa ne prepušta slučaju po pitanju stajinga, španska kraljica Leticija nam je još jednom potvrdila.

Ona važi za najbolje obučenu ženu u Evropi i uživa u modnim igrama što nam je dokazala novim paparaco fotografijama.

Osim u dnevnoj varijanti, kraljica klasičnu obuću - espadrile rado nosi i u večernjim satima, a njen odabir ovaj put pao je na crnu verziju s potpisom španskog brenda Castaner.

Leticija je poznata po veštom kombinovanju skupocenih ali i pristupačnih krpica, a ovo svoje večernje izdanje kreirala je elegantnim modelom haljine s potpisom poznatog španskog high street brenda Uterque.

PPE / Sipa Press / Profimedia 

Spomenuti model s tankim naramenicama posebno se isticao ušivenim 3D aplikacijama i detaljem u predelu struka koji je uspeo dodatno da naglasi boho dojam kreacije kakav je posebno poželjan i tražen u letnjim mesecima.

Boho je jedan od najprepoznatljivijih stilova u modnoj industriji, a podrazumeva duge, lepršave, slojevite suknje i haljine, providne bluze s izvezenim motivima cveća i predimenzioniranim rukavima, etno detalje, rese, drvene narukvice, statement viseće minđuše, perlice, ravne sandale na vezanje, kaubojske čizme i pletene torbe.

Kraljica Leticija je inače modni uzor mnogim damama, a više njenih odevnih kombinacija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

José Ramón Hernando / ContactoPhoto / Profimedia, Shutterstock Modni stil kraljice Leticije