ANA IVANOVIĆ U POPULARNOJ LETNJOJ SUKNJI: Ovako se oblači žena koja zna šta znači DOBAR STIL

Bivša teniserka Ana Ivanović ponela je lanenu suknju kojom je oduševila pratioce, ali i inspirisala mnoge dame za stvaranje savršenih kombinacija za letnje dane.

Instagram

Ana Ivanović polako postaje prava modna inspiracija ženama širom sveta. Iz razloga što prefereira minimalistički stil, dakle jednostavne, ali uvek efektne odevne kombinacije, Ana nailazi i na lepe reči modnih stručnjaka.

Tokom zajedničkog boravka u Veneciji sa svojim suprugom, gde su proslavili 5. godišnjicu braka, Ana je promenila nekoliko modnih izdanja kojima je privlačila poglede prisutnih. Iako često posećuju Veneciju, par je obišao i jedan od najlepših gradova u Italiji, a to je svakako Rim.

Ana nas je obradovala i fotografijom iz ovog lepog italijanskog grada, a njena modna kombinacija je naišla na veliki broj komplimenata.

Ana je zablistala u lanenojsuknji midi dužine i krop topu u braon boji, a, uz sve to, osmeh nije skidala. Ceo stajling je upotpunila patikama i dala mu potpuno ležernu notu.

Linija joj je i dalje savršena, te je očigledno da redovno trenira, a kako deluje, na licu nema ni trunku šminke.

Ana je čist primer da su nekad jednostavne kombinacije mnogo bolja opcija i da nije potrebno preterivati sa askesoarima.

Inače, laneni materijali su must ove sezone, bar tako tvrde modni znalci, a suknja midi dužine koju je ponela Ivanovićeva aktuelna je gotovo svakog leta. Ovim izdanjem Ana je pokazala sjajan predlog kako da izgledate šik u ležernoj kombinaciji tokom dnevne šetnje ili letnjih večeri.

AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Ana Ivanović u Italiji