Ukoliko ste osoba koja na instagramu traži ideje za svakodnevno odevanje, nemoguće da niste naleteli na Nađin profil koji je nepresušna inspiracija street style mode. Nađa Popivoda je rođena Novosađanka, ali je njen stil potpuno drugačiji od duha ovog grada.
Novosađanke pretežno pamtimo kao dame od stila koje su verne klasicima, modelima za sva vremena, dok Nađa svojim smelim igranjem sa printovima, detaljima i bojama uspešno razbija te predrasude.

Influenseri su uvek u trendu i isključivo slepo prate svetske trendove koje diktiraju svojim pratiocima, ali Nađa nije takva. Na njenom instagram profilu može se pronaći mnoštvo zanimljivih kombinacija koje voli da začini detaljima tipičnim za njen stil.

Top 5 kombinacija

Obožava da naizgled običan i dosadan outfit učini zanimljivim samo jednim detaljem. Tako je ovoga puta krem pantalone i belu rolku razbila kožnom jaknom štrikanih rukava sa zanimljivim detaljima koji asociraju na proleće. Nesvakidašnji i originalan komad, baš kakav ona voli da ima u svom ormanu. 

Pastelna tako vrišti proleće! Nađa se pobrinula da nam u prvim danima sunca najavi dolazak toplijih dana svetlo plavim crop top džemperom i iscepanim farmericama dubokog struka. 

Stajling koji na prvu loptu deluje pomalo neozbiljno i ne tako ženstveno, svideo se mnogima na njenom profilu. Oversized bela košulja kao must have komad u ormanu, već sezonama sada je dobila i svoj par- sako predimenzioniranog kroja. 

Kombinovanje ženstvenih stvari sa sportskim komadima joj odlično ide od ruke. Na taj način ispoljava svoju kreativnost poigravanja sa stilovima i materijalima, pa je tako ovog puta pleteni džemper i klasičnu belu košulju uklopila sjajno sa Air Jordan patikama.

Rekli smo koliko voli printove, a čini se da joj je zebra omiljeni ove sezone. Kao što je napisala u opisu ove fotografije ''zebra i dalje aktuelna pa ko voli ''

Profil ove mlade devojke koji odiše autentičnošću i svestranošću će definitivno biti onaj za kojim ćemo u budućnosti više posezati kada nam zatreba inspiracije. Naše praćenje je definitivno zaslužila, a Vaše?