Crvena boja već neko vreme dominira modnim svetom u raznim oblicima, a trendseterke i influenserke vešto je uklapaju u modne kombinacije. Nakon zimskih meseci, crveni trend nastavlja se i u prolećnim danima, gde crvenu možemo nositi u zanimljivim kombinacijama boja, kroz modne detalje ili stilizovane komade u jednoj od crvenih nijansi!

Kolekcije modnih brendova sa mnoštvom crvenih komada učinile su uklapanje ove boje u svim nijansama mnogo lakšim modnim zadatkom. Evo tri jednostavna načina kako crvenu boju možemo uklopiti u autfit!

Color-blocking tehnika s crvenom

Tehnika kombinovanja boja, gde u ovom slučaju crvenu možemo kombinovati sa drugim izražajnim bojama, poput svetloplave, roze, narandžaste ili ljubičaste.

Dodir crvene boje kroz modne dodatke

Torbe, cipele, sunčane naočare, marame i šalovi, kao i svi drugi modni dodaci, suptilan su način da crvenu uključimo u modni autfit i odmah ga učinimo efektnijim!

crvene cipele i torba
instagram/ nathaliefuerst 

Totalno crveni outfit

Crvenu možemo nositi i tako što će potpuno zavladati našim modnim kombinacijama, birajući upečatljivu haljinu, odelo ili kaput u nekoj od crvenih nijansi.

 Bonus video

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

   Izvor: miss7hr/ Wanted A.N.