Možda Beograd nije prestonica mode kao Milano ili Pariz, ali to ne znači da ne možemo da se pohvalimo savršeno stilizovanim devojkama i ženama koje koračaju ulicama glavnog grada kao modnim pistama. 

A čini se da su neke od najstilizovanijih žena jednoglasno odlučile da je ovog proleća jedna boja "must" kako za dnevne, tako i za večernje kombinacije. 

Dominacija jedne posebne nijanse naročito je primetna s dolaskom toplijih dana, a trendseterke je biraju kako kada je reč o suknjama i haljinama, tako i kada se radi o pantalonama i sakoima. 

Reč je o pariško plavoj ili kraljevsko plavoj, kako je još zovu. Ova moćna boja zavladala je ulicama čineći svaki outfit za klasu boljim i skupljim. 

I najobičnija bela majica u kombinaciji sa tamno plavom maksi suknjom izgledala je svetski.

Plava reserved suknja
reserved 

Isti efekat postiže se i sa haljnama u istom tonu nevezano da li su nošene sa vrtoglavim potpeticama ili ravnom obućom.

zara plava haljina
ZARA 

Sa druge strane, royal blue sako je i sa farmerkama izgledao neverovatno šik, luksuzno i otmeno. 

sako zara u plavoj boji.
ZARA 

Pročitajte još: SUKNJE, MAJICE, PANTALONE I TORBE ISPOD 2.000 DIN: Pronašli smo 33 trendi komada koja će osvežiti svačiji prolećni orman

Viđali smo devojke i u savršenim plavim odelima... 

Zara plavo odelo
ZARA 

... kao i one koje su birale elegantne plave pantalone i nosile ih sa patikama za ležerniji utisak.

Zara plave pantalone
ZARA 

I ne samo da je svaka kombinacija sa kraljevsko plavom izgledala luksuznije, već je ova nijansa isticala lepotu svih tih žena na najlepši način, s obzirom da je reč o boji koja ističe ten i daje određenu mladolikost i svežinu licu.

Svakako, kombinacije koje smo viđale po gradu dovoljno su nas inspirisale da potražimo komade u ovoj trendi boji, a ukoliko još uvek niste sigurne da li royal blue treba da postane deo vašeg garderobera, bacite pogled na ove primere sa Pinteresta.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Prolećna modna kapsula Instagram/treatingthestreetslikearunway

Izvor: Wanted J. S.