Kada je u pitanju oblačenje za različita godišnja doba, zima mi je oduvek bila najmanje inspirativna. Zimska moda može biti nekako nezgrapna i teška za savladavanje, ali ove sezone sam odlučila da ću prihvatiti hladno vreme i uživati u stvarima koje nosim samo tokom hladnijih meseci. Do proleća oslanjaću se na masivne džempere, zabavne dodatke, komade koje je lako nadograditi, neobične čizme i još mnogo toga.

Nakon što sam otkrila parfem zbog kog me zaustavljaju na ulici, mogu i sve svoje tajne (šalim se). Jedno od otkrića za mene jeste da sa svakom novom sezonom, napravim listu želja modnih komada koje bih želela da imam u ormanu tokom tih meseci. Lista mi omogućava da razmišljam o tome šta mi je zaista potrebno i da kupujem više namenski, umesto impulsivno. Kada se nakon nekog vremena vratim na listu i vidim da često razmišljam o nekom komadu, smatram da je on onda vredan kupovinu, i obratno, ukoliko sam na nešto sa spiska potpuno zaboravila, znam da mi to nije neophodno.

Na taj način, pored toga što štedim novac, trudim se da za obnovu ormana za novu sezonu ne potrošim nekoliko stotina evra. Ove sezone sam bila još mudrija, pa sam sačekala veća sniženja krajem januara.

Ovaj način kupovine mi omogućava da kombinujem i nadograđujem svoje nove i komade stare godinama bez trošenja bogatstva. Pored modnih komada, u ovoj rundi sam obnovila i opremu za trening, a sjajna stvar je što su svi komadi ispod 3.000 dinara. Otkrijte ih u nastavku!

Zara džemper - 1.990 din

Zara džemper - 1.990 din
ZARA 

Zara bodi - 499 din

Zara bodi - 499 din
ZARA 

Zara asimetrična haljina - 1.290 din

Zara asimetrična haljina - 1.290 din
ZARA 

Zara krem pantalone - 1.290 din

Zara krem pantalone - 1.290 din
ZARA 

Zara rolka bez rukava - 1.990 din

Zara rolka bez rukava - 1.990 din
ZARA 

Bershka farmerke ravnog kroja - 1.290 din

Bershka farmerke ravnog kroja - 1.290 din
BERSHKA 

Oysho trenerka - 2.790 din 

Oysho
OYSHO 

Oysho helanke - 2.490 din

Oysho
OYSHO 

Oysho majica za trening - 1.490 din

Oysho
OYSHO 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Mob wife estetika Tiktok/mikaylatoninato


Izvor: Wanted V.P.