Od kada je postala predsednica grupe Inditex, Marta Ortega je jasno stavila do znanja da joj je cilj da Zara postane luksuzni brend, i to čini veoma dosledno. High street brend predstavio je novu kolekciju modnom revijom. Bez publike, Zarin šou je pretvoren u lookbook, po uzoru na revije velikih dizajnerskih imena i brendova.

U novoj Zarinoj kolekciji dominiraju raznovrsni komadi bezvremenskog izgleda koji će nesumnjivo naći put u srcima i garderobama mnogih fashion ljubitelja. A među svim novitetima koje kompanija iz grupe Inditeks već ima u ponudi na svom sajtu, izdvajaju se baletanke kojima je jednostavno suđeno da postanu zvezde sezone obuće. Jednostavne kožne cipele, sa zaobljenim vrhom i malim metalnim detaljima na boku i dostupne su u crnoj i beloj boji. To je komad koji ima sve što je potrebno da postane neizostavan dodatak stajlingu mnogih trendseterki.

Ali na nesreću za ljubitelje mode i pristalice Zarinih jednostavnih, ali efektnih komada, ove baletanke još uvek nisu dostupne za kupovinu. 

Čekamo da stignu u radnje

Naime, često se dešava da španski brend, prilikom predstavljanja novih komada odeće koji stignu u radnju, deli modne editorijale u kojima se mogu videti neverovatni izgledi sa komadima kojima je potrebno malo duže od ostalih da budu dostupni za kupovinu. I to često drži Zarine lojalne kupce u niskom startu i u velikom iščekivanju.

Ovoga puta to se desilo sa chic baletankama koje se neverovatno slažu sa dugim haljinama, farmerkama svih zamislivih krojeva, pa čak i sa pantalonama širokih nogavica i pantalonama na crtu savršenim za kancelarijski look. Čini se da je upravo ta sposobnost prilagođavanja svakom stajlingu privukla pažnju mnogih kupaca Zare koji žele i snažno zahtevaju da ovi baletanke što pre stignu na police prodavnica.

Bonus video

Maison Margiela mary jane cipele TikTok/zigs_mom

Izvor: tportal.hr/ Wanted A.N..