Nema sumnje da su šalovi obavezan aksesoar svake zime, no nije baš da smo ih u prošlosti rado nosili. No, priča se ove godine drastično promenila, jer su trendseterke odlučile da potpuno promene načine na koje ih nose.

Šalovi su tako postali statement piece zimskih outfita, a u moru novih načina, jedan se posebno izdvojio i apsolutno je n-e-o-d-o-lj-i-v.

Reč je o balaclavi i ono što ovaj način nošenja izdavaja od drugih je to što šal izgleda neverovatno uredno i elegantno, a po potrebi se transformiše u neodoljive kapuljače koje imaju francuski chic. 

Naravno, za ovako nešto su vam potrebni oversized modeli šalova, tako će efekat bolje izgledati.

Pročitajte još: JEDINA 3+ NAČINA NA KOJA TRENDSETERKE NOSE ŠALOVE OVE ZIME: Oversized modeli su MUST, a "balaclavu" ćete odmah KOPIRATI

Morate priznati da ovako nešto izgleda neverovatno stylish, nevezano da li šal kombinujete uz puffer jakne, kapute ili "kožnjake". 

Ovaj način nošenja šala brzo je postao viralan, a na mrežama se već mogu videti fantastični primeri koji savršeno ilustruju sve o čemu smo vam pisali. 

Kao što ste videli u snimku u prvom delu teksta, ovako nešto nije komplikovano dobiti, a u nastavku pogledajte i kakvi se sve šalovi nose ove zime.

ZARA Pogledajte kakve šalove nosimo ove zime.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

Izvor: Wanted J. S.