Nedavno smo vam pisali o trendy načinima na koje nosimo šalove ove zime, no sada bi bio red i da posvetimo vreme najpopularnijem aksesoaru za zimu i prozborimo reč, dve o tome kakvi modeli su u fokusu trendseterki.

Odgovor nije teško pogoditi - dovoljno je da pogledajte uličnu modu da vam bude jasno da oversized modeli ne idu nigde, iako je početkom sezone bilo reči da će ove zime skinny modeli biti in. 

No, čini se da it devojke i dalje ne odustaju od toplih, velikih šalova u koje možete potpuno da se umotate i koji, po potrebi, mogu menjati i kape. 

Ove zime se nose veliki šalovi.
instagram/lise_frt 

Posebno je akcenat na šalovima koji imaju teksturu ćebeta, za razliku od prošle godine kada su se više nosili kašmirski ili od tankih vlakana. 

Pročitajte još: JEDINA 3+ NAČINA NA KOJA TRENDSETERKE NOSE ŠALOVE OVE ZIME: Oversized modeli su MUST, a "balaclavu" ćete odmah KOPIRATI

Ove sezone, it devojke jednoglasno biraju debele, tople modele, naročito u zemljanim tonovima, a za nijansu su popularnije svetlije nijanse.

Šalovi zemljanih tonova su must.
Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Mi smo izdvojili najlepše šalove koje možete pronaći u omiljenim highstreet prodavnicama, i jedno znamo - ma koji da izaberete, savršeno će se uklopiti uz svaki model jakne ili kaputa koji nosite.

ZARA Pogledajte kakve šalove nosimo ove zime.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KAKO SE NOSI ŠAL NA MODERAN NAČIN: Za dve sekunde možete da napravite i toplu kapuljaču  Tiktok/sweastyle

Izvor: Wanted J. S.