Sigurni smo da ste svesni da je nekad dovoljna samo boja da određeni komad već na prvi pogled izgleda skupo ili pak, jeftino, nevezano za sam materijal.

Bila u pitanju majica, duks, sako ili kaput, postoje nijanse koje mu podižu cenu i one koje mu umanjuju. Iako su poslednja dva meseca bordo i druge nijanse crvene one koje se često ističu kao boje koje podižu cenu svakom look-u, postoji drugi, ultimativni, vanvremenski izbor za one koji se ne vode trendovima, već žele da izgledaju dobro i "skupo" uvek. 

Reč je o kamel nijansama, koje su vladarice jeseni, a koje vas nikada neće izdati kada vam je potrebno da dobijete luksuzne outfite. Najbolje od svega je što camel ima širok "range" nijansi koje se kreću tamnijih do svetlijih, odnosno od smeđe pa do bež.

Bez obzira da li se odlučite da preko ramena prebacite bež kaput ili da da nosite pantalone ili dolčevite u ovakvim tonovima, postoji tako mnogo načina na koje se ova boja može nositi i kombinovati, a mi vam donosimo primere koji će vam na delu pokazati koliko je moćna ova boja.

Kaput ili jakna

Suknja

Dolčevita i sako

Pantalone

Čizme

Pogledajte još neke sjajne primere sa kamel bojom.

Pročitajte još: SAMO JEDNU BOJU OVE JESENI NOSIMO OD GLAVE DO PETE: Izdvojili smo komade u #1 nijansi koja je preplavile prodavnice

Bonus video:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce