Nema sumnje da neke boje izgledaju više ili manje "skupo". Tako će i najobičnija majica izgledati potpuno drugačije kada je, primera radi bela, bež, plava ili zelena, što dovoljno govori o teoriji boja. 

Međutim, ovog leta izdvojila se potpuno nova nijansa koja je brzinom svetlosti zavladala uličnom modom i svetskim pistama, a u pitanju je boja čudnog naziva: butter yellow

Boja putera potpuno je potisnula belu i bež iz luks kombinacija, a njena prisutnost započela je tiho na pistama revija za jesen/zimu 2023. poznatih modnih velikana, a posledično je potpuno preplavila i naše Instagram feedove, piše Elle.rs.

Međutim, svetložuta boja već sada se pokazala kao dobrodošao dodatak našoj novosezonskoj garderobi, a bila je i veoma tražena za formalne prilike. Povrh toga? Ova boja zaista svima odgovara. Kao pravi sinonim za leto, bledožuti tonovi pomažu da osvetlite lice i podarite sjaj vašoj koži.

Mi vam, za početak predlažemo da boju putera inkorporirate kao osnovu za donje delove odeće. Nastavite da skrolujete da biste videli kako stylish devojke trenutno nose bledožuto nijansu.

Tunike su uvek koristan odevni predmet koji se lako kombinuje sa omiljenim parom pantalona - one od lana su među posebnim (i zasluženim) favoritima, ili lagani sakoi, idealni za svaki dan.

Bledožuti kombinezon daje vam instant trendi outfit budući da su monohromatski stajlinzi i dalje veoma popularni.

Duga letnja haljina boje putera osvežiće vam ten na najlepši način.

Sigurno ste primetili sveprisutnost ukrojenih prsluka sa masculin efektom, a vodeće influenserke uspele su da pronađu ovaj komad baš u nijansi putera i tako osiguraju svoj status uticajnih devojki.

Dodajte veliku pletenu torbu haljini golih ramena i dobili ste savršeni outfit za letnji odmor. Zato je preporuka da ovog leta date šansu ovoj chic nijansi za outfite koje privlače sve poglede.

Bonus video:

Lina Nuri oblačenje moda Instagram/linanoory