Za dobar outfit nije vam uvek potreban pun ormar "krpica". Zapravo, jedna obična plava oversized košulja veoma lako može se transformisati od jutra do mraka tako da izgleda poslovno, casual, ili elegantno, u zavisnosti od prilike i to tako što ćete je kombinovati sa onim što već imate u ormaru. 

Zato nas nije mrzelo da prelistamo Pinterest i pronađemo najlepše predloge kako da košulju ponesete na više načina. Možda vas ovo inspiriše za nezaboravne letnje outfite koji privlače poglede.

Poslovni outfit

Poslovni outfiti su nezamislivi bez dobre plave košulje. Bilo da ih kombinujete uz odela, duge suknje, klasične pantalone ili džins, plava košulja daće vašem izdanju dozu elegancije. 

Pogledajte primere:

Casual prilike

Međutim, samo zato što je plava košulja direktna asocijacija za fantastične poslovne outfite, ne znači da je ne možete iskoristiti i za casual izdanja. 

Plava košulja fantastično zameniti sako tokom prohladnih večeri, ali ujedno sjajno izgleda kao overshirt, ili pak u kombinaciji sa šorstevima, pa čak i sa helankama, slip suknjama, i ravnom obućom. 

Pogledajte neke od primera:

Svečanije prilike ili izlasci

Možda plava košulja nije vaš #1 za večernje izlaske, ali to ne znači da ne može biti fantastični deo kombinacije.

Ukoliko posedujete oversized model, možete je nositi kao haljinu, sa dobrim kaišem i visokim potpeticama, ili pak sa mini suknjom, iscepanim džinsom, pantalonama sa širokim nogavicama i slično. 

Takođe, sjajno izgleda sa slip suknjama, samo uvucite jedan deo i spremne ste za polazak. Sa odgovarajućim aksesoarima nema šanse da prođete neprimećeno.

Bonus video:

3 načina da nosite belu košulju ovog leta TikTok