Jedna od najlepših, a po mnogima i najbolje obučenih aristokratkinja sveta, izaziva oduševljenje na svakoj Velikoj nagradi Monaka.

Velika nagrada Monaka, trka Formule 1, istorijska je u svetu brzih automobila. Adrenalin i spektakl spojeni u jedinstven događaj privlače bogatstvo i luksuz kojim vlada glamur porodice Grimaldi.

Beatris Boromeo u beloj Dior haljini.
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia 

Ovaj jedinstveni događaj nije propustila ni Beatris Boromeo. Majka dvoje dece, supruga Pjera Kaziragija, stigla je u veličanstvenoj beloj haljini sa potpisom Diora koja zahvaljujući A kroju laska svojoj figuri.

Obučena skoro od glave do pete u Dioru, Boromeo je izgledala senzacionalno tokom trke. Belu, savršeno skrojenu letnju haljinu, koja je izgledala kao kombinacija topa i suknje visokog struka, kombinovala je sa chic torbom i naočarima za sunce iste modne kuće.

Sve je začinila slatkim ravnim mokasinama crvene nijanse, dizajn potpisuje brend Flabelus. Majka šestogodišnjeg Stefana i petogodišnjeg Frančeska još jednom je dokazala da pripada uskom krugu aristokratskih žena čiji stil i modno poznavanje izazivaju lavinu oduševljenja. A to je potvrdila i nekoliko dana ranije na reviji Louisa Vuittona, blistajući u kratkoj suknji i crnom topu.

Beatris Boromeo.
Bruno Bebert / Bestimage / Profimedia