Nema sumnje da su teksas suknje doživele ogroman come back, pogotovo u maxi varijentama. Viđamo ih na svim trendseterkama, a ulice su gotovo preplavljene najrazličitijim modelima. Međutim, sa dolaskom toplog vremena, svetliji denim polako je potisnuo sve druge, pogotovo bež i beli.

Instagram i Pineterest su  je preplavljen fantastičnim kombinacijama koje zovu da ih iskopirate, a jedna od onih koja je ovaj trendy model prva ponela je i slavna influneserka Ena Luna.

Ona je belu maxi teksas suknju ponela sa crnim topom, a look je zaokružila kaišem i neodoljivim mules modelom obuće. Njeno izdanje pobralo je gomilu komplimenata, a ovako nešto bez problema možete poneti i na posao i za đir po gradu.

Najveći plus im je što izgledaju veoma elegantno, te ih bez bojazni možete kombinovati sa svim što imate u garderoberu, od patika, preko baletanki, pa sve do papuča i sandala. 

Mi smo pronašli slične modele na koje obavezno bacite pogled sledeći put kada odete u shopping, a u nastavku pogledajte i kako ih najbolje nositi za šik outifte.

STRADIVARIUS Pogledajte gde možete naći najlepše bele teksas suknje.

Kako nositi bele teksas suknje

Bonus video:

Bela Majca Trendovi Moda TikTok/oliviarosesmith_