Konačno je došlo to lepo i toplo vreme kojem smo se toliko radovali, a to znači - pravi trenutak da iz garderobera izvadite omiljene haljine i suknje. A kada smo kod suknji, ne možemo da ne spomenemo i poseban trendy model koji je preplavio ulice, i kojeg ne možemo da se zasitimo, a koji je bacio u drugi plan sve ostale. 

Reč je o slip suknjama koje osim satenskih, sada možete naći i od žerseja i svile, što je idealno kada temperatura pređe 25 stepeni. 

Slip suknje najveću popularnost doživele su devedesetih kada ih je nosila svaka druga žena na ulici, međutim sada su se vratile u najrazličitijim oblicima, te nevezano da li ste mršavi ili puniji, niži ili viši, budite uvereni da ćete bez problema moći da nađete model koji vam odgovara.

OVe sezone slip suknje dobile su i lepršaviji ton, te nisu striktno pencil kroja, a u fokusu su i drapirane sa prednje strane koje savršeno kriju višak na stomaku.

Bilo kako bilo, nije nas mrzelo da prelistamo ponudu highstreet prodavnica i pronađemo najlepše modele, od šarenih, sa animal printom do jednobojnih, te ih obavezno imajte u planu sledeći put kada krenete u shopping.

ZARA Pogledajte najveći izbor slip suknji za sezonu 2023.

Suknja TikTok/ageorama