Navikli smo da nas Amal Kluni, čuvena advokatica i supruga holivudske legende Džordža Klunija oduševljava modnim izborima kako za crveni tepih, tako i kada su dnevne prilike u pitanju. Ipak, Amal je ovog puta zaista obrnula modnu igricu pokazavši odabravši basic komad koji se tako lako transformiše iz casual u suvu eleganciju. 

Naime, čuvenu lepoticu paparaci su uslikali tokom kupovine sa majkom Barijom Alamudin. Amal je ovom prilikom nosila praktičnu i udobnu belu pletenu, rebrastu haljinu i bele patike. 

Amal Kluni ponela je neodoljivu haljinu.
LESE/Head To Toe Celebrities / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Toaletu potpisuje Stela Makartni, a zanimljivo je da je ova haljina u boji slonovače trenutno rasprodata iako je imala prilično visoku cenu od čak 358 dolara. 

Međutim, dobre vesti su da ovakve komade možete naći u Srbiji gotovo na svakom koraku, a cena joj je uglavnom od 1.500 dinara pa naviše. 

Veliki plus kod ovakvih komada, pogotovo kada imaju pruge uzdužno postavljene je i to što vizuelno izdužuju figuru, i čine da izgledate tanje, a skrivaju i višak na bedrima i stomaku, pogotovo ako birate lepršavije modele kao što nosi Amal.

Inače, ovo je jedna od njenih omiljenih haljina, koju je nosila više puta iako nema običaj da ponavlja odevne komade u svojim autfitima, a poslednji put smo je u njoj videli u septembru prošle godine.

Tom prilikom nosila ju je u spoju s visokim kožnim čizmama, što pokazuje koliko je ovo praktičan komad.

Zato dobro otvorite oči prilikom sledećeg shoppinga i obavezno ovakvom pletenom modelu dajte priliku, a mi smo izdvojili neke od sličnih haljina iz Zare u različitim bojama koje bi vam mogle privući pažnju.

ZARA Pogledajte Zara ponudu pletenih haljina.