Amal Kluni retko pravi greške kada je moda u pitanju. Zapravo, čini se da čak i najrizičnije komade nosi sa takvom lakoćom i ih pretvara u stilsku bombonu, kao kada je nedavno, primera radi, tokom odmora sa suprugom obukla kratku haljina sa šljokicama koja bi lako na nekoj drugoj delovala kič.

Ipak, lepa advokatica čak je i u ovom izdanju bila sinonim za eleganciju i stil. A to nije bilo jedino izdanje kojim je oduševila sve tokom pomenutog odmora. 

Tako su i dalje burgundi palazzo pantalone koje je ponela tokom opuštene vožnje čamcem na jezeru Komo jedne od najtraženijih komada, a vodeće trendseterke se utrkuju koja će pre da nabavi isti ili sličan model.

Amal Kluni je ponela burgundi palazzo pantalone.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pantalone imaju visok struk i široke nogavice što ih čini idealnim za tople letnje dane kada želite da izgledate classy i elegantno uz minimum napora, a gospođa Kluni look je upotpunila ravnim belim natikačama koje važe za najmoderniju obuću sezone

Amal je uz pantalone koje na momente upravo zbog širokih nogavica deluju poput suknje, ukombinovala i top u istoj boji sa belim porubom, a morate priznati da njena kombinacija zaista deluje svetski i moćno.

Inače, iako su palazzo pantalone ove sezone definitivno najveći hit, Amal je neko ko ih već godinama nosi u različitim prilikama i uspešno žonglira i sa kežual i sa formalnim stilom.

Amal ih kombinuje na najrazličitije načine, te smo je do sada mogli videti kako ih nosi uz korsete, svedene bluze i slično, i zaista se ne zna koje izdanje je lepše od kojeg.

Pantalone sa širokim nogavicama sjajno pristaju svim ženama, nevezano za građu, a podjednako privlačno izgledaju i kada se u ravnom ili na visokim potpeticama.

To zna i Amal koju ćemo, zasigurno, videti u njenom omiljenom modelu pantalona, a još neka njena sjajna modna izdanja kojim je "počastila" svoje obožavatelje pogledajte u galeriji ispod:

SplashNews.com / Splash / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Amal Kluni retko greši u odevnim kombinacijama.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!