Dolaskom toplijih dana i reorganizacijom garderobe u prvi plan će se zasigurno istaknuti blejzeri koji su nam ovog proleća praktična zamena za jakne. Prilikom jučerašnje posete Vindzoru, Kejt Midlton ponela je upravo blejzer u svetloplavoj boji koja je dodatno otvorila njeno prolećno izdanje.

Naći blejzer koji vam savršeno pristaje nije ni malo lako. Ali kada nakon beskrajne potrage, skrolovanja na Instagramu, Pinteresetu i sajtovima high-street radnji, pronađete savršen model, znaćete da je sve bilo sa razlogom. Ove sezone vaš blejzer mora imati ove tri osobine: dekadentnost, ležernost i dugotrajnost, ali tu je još jedna, a to je jednostavnost. Savršen blejzer je uvek lak za nošenje.

Kejt Midlton nosi svetloplavi blejzer.
James Whatling / The Mega Agency / Profimedia 

Zahvaljujući street style trendovima blejzer je postao svestran komad odeće koji se s lakoćom uklapa u razne modne stilove. Ono što volimo kod ovog komada je osećaj udobnosti (posebno ako se radi o oversized modelima) i sređenosti zbog čega se osećamo odlično u poslovnim, ležernim i posebnim prilikama.

Kejt Midlton u plavom sakou.
James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ako još uvek nemate onaj blejzer na koji se uvek možete osloniti, savetujemo da se odlučite za modele u neutralnijim tonovima, kao Kejt za svetloplave, koje možete jednostavnije kombinovati, a outfit začinite s nekoliko zanimljivih aksesoara.

U nastavku otkrijte high-street prodavnice u kojima smo uspeli da pronađemo slične modele svetloplavog blejzera kakav je nosila Kejt Midlton.

hm.com Ponuda plavih blejzer slični modelu koji nosi Kejt Midlton