Iako je članica kraljevske porodice i može da nosi garderobu koju poželi, mnogi Englezi smatraju da vojvotkinja najčešće bira klasične i svedene komade da su postali njen zaštitni znak.

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midlton je poznata je po svom vanvremenskom stilu u kom uvek izgleda baš kao ono što i jeste - moderna princeza.

Kejt Midlton i princ Vilijam u odelima.
I-Images / Zuma Press / Profimedia 

Tako modno nepogrešiva Kejt Midlton, kako joj često laskaju, smatra da su su pantalone visokog struka, bela majica i blejzer must za odličan outfit u svakom trenutku.

Reč je o komadima koji se lako uklapaju i predstavljaju osnovu stila svake žene koja preferira sofisticiran i minimalistički stil odevanja.

Pantalone visokog struka i cigarette kroja su večne skinny krojeve bacile u zaborav i napravile promene u modne ormanima fashion žena.

Kejt Midlton uvek nosi blejzer, belu majicu i crne pantalone.
Jeff Spicer/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Za dobar stil ne treba puno, a modni komad u koji se uvek isplati uložiti je dobar blejzer jer je nosiv gotovo sa svime – preko dana s farmericama i patikama, a uveče kožnim pantalonama, štiklama i lepom torbicom.

Kejt se odlučila na outfit od tri boje, kolika je i granica ukusa, i ponela belu, krem i crnu, a kako poslednjih dana zna da oduševi modnim kombinacijama pogledajte u nastavku:

GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia Modna izdanja vojvotkinje od Kembridža