Gotovo da nema žene koja makar jednom nije zamišljala kako će izgledati njen veliki dan, kada će voljenoj osobi reći sudbonosno "da", i naravno, u kakvoj bi haljini volela da došeta do oltara.

Iako ima onih koji sebe zamišljaju u venčanici, zanimljivo je da je sve više devojaka koje odlučuju da se udaju u jednostavnijim toaletama. 

Midi i mini varijante postale su jedan od najpopularnijih izbora za venčanja poslednjih par godina, naročito nakon pandemije. 

Tako je prošle godine, Zarina slip bela haljina sa šavom ispod grudi bila gotovo rasprodata od momenta kad se pojavila na rafovima, a Instagram feed kao da je bio preplavljen upravo ovim modelom koji su devojke birale za svoj specijalan dan.

Dominacija svilenih haljina nastavlja se i ove godine, ali se listi omiljenih modela pridružuju i čipkane, ili pak tvid varijante, toalete sa naborima i izrezima.

Dame kao da više ne žele da troše, nekad i hiljade evra na skupe haljine koje će nositi jednom i nikad više, te umesto toga biraju ništa manje chic vanvremenske modele, koji izgledaju skupo, stoje kao saliveni, a zapravo ne koštaju previše novca. 

Zato, ukoliko ste u potrazi za nekim takvim mini ili midi modelom za svoj veliki dan, pogledajte trenutnu ponudu prolećnih belih haljina idealnih za venčanja. I ko zna, možda se među ovim modelima nalazi upravo ona prava u koju ćete se zaljubiti na prvu i reći joj "da".

ZARA, H&M Pogledajte neke od najlepših haljina za venčanje.

Bonus video:

NAJPOPULARNIJA SLIP HALJINA SADA SE MOŽE NAĆI U NOVOJ BOJI I BUDUĆE MLADE JE OBOŽAVAJU Tiktok/ehixsarah