Nakon pandemije koja je pokvarila planove mnogim mladencima, imamo osećaj da su venčanja luksuznija i glamuroznija nego ranije, a za goste to znači pažljivo i pravovremeno planiranje stajlinga koji će odgovarati atmosferi slavlja. Ako ste već nagomilali pozivnice za venčanja svojih dragih prijatelja i rođaka, verovatno već razmišljate šta da obučete. Na sreću, ponuda glamuroznih i elegantnih haljina, cipela i torbi u popularnoj online modnoj prodavnici Zara nije nas razočarala.

Pre nego što počnete sa šopingom, pažljivo proučite lokaciju venčanja na koje ste pozvani. Vaš izbor haljine takođe treba da zavisi od ovoga. Ako se venčanje održava na prelepom salašu na otvorenom, predlažemo da izbegavate maksi haljine i štikle sa tankim potpeticama, jer će u suprotnom haljina na kraju biti prljava, a štikle će biti prekrivene debelim slojem prljavštine. S druge strane, ako se venčanje održava na plaži, haljina treba da bude prozračna i lepršava.

 Venčanja u hotelima i salama pate od glamuroznih toaleta i statement nakita.

Ako ipak više volite duže haljine, naš topli predlog je prelepa crna haljina na jedno rame sa elegantnom kopčom i dugačkim prorezom koji će istaći vaše preplanule noge. Uz ovaj stajling odlično idu srebrni detalji, a mi smo odabrali torbe optočene cirkonima koji stajlingu daju dozu glamura u stilu holivudskih diva 50-ih godina prošlog veka. S obzirom da su modni dodaci sami po sebi veoma upečatljivi, šminku i frizuru neka bude minimalistički.

U galeriji pogledaj naše predloge haljina, cipela i torbica za svačiji džep.

ZARA Outfiti za venčanje 2023