Popularna i uspešna influenserka Dunja Jovanić proslavila je 33. rođendan u Dubaiju sa svojim partnerom kojeg je nedavno predstavila javnosti. Dunja ne krije koliko je srećna i ispunjena, te je tako na Instagramu podelila niz fotografija i istakla da joj je ovo bio jedan od najlepših rođendana ikada.

Da je zaljubljena žena srećna žena, poitvrdila nam je Dunja iz koje isijava sreća. Pored toga, Dunja je blistala i u kreaciji koju je odabrala za proslavu svog 33. rođendana.

Naime, popularna influenserka odlučila se za maxi crnu top haljinu koja je na savršen način istakla Dunjinu figuru.

dunja jovanić proslavila rođendan u dubaiju
Instagram 

Ceo look zaokružila je sandalama sa cirkonima i tankim kaiščćima, kao i zlatnim upečatvljivim minđušama i satom. Kada je reč o odabiru frizire Dunja se opredelila za zalizanu punđu, kao i za sveden, prirodni makeup.

Dunja je na račun izgleda dobila niz pohvala, a kada je reč o njenoj rođendanskoj haljini, ovde je definitvno reč o must modelu koji se mora naći u garderoberu svake žene. Jednostavna crna maxi haljina - idealna za sve prilike, a uz pomoć koje u samo jednom potezu imate izgrađen ceo look.

dunja jovanić u top maxi crnoj haljini
Instagram 

Pored ove bezvremenske haljine koju je Dunja nosila u večernjoj varijanti, tu je još jedan model u kojem smo influenserku mogli da vidimo u dnevnoj varijanti. Reč je o mini širokoj haljini koja podseća na košulju u bebi roze boji a posebnom je čine šljokice kojima ja ukrašena.

dunja jovanić u kratkoj haljini sa šljokicama
Instagram