Jedna od naših najpopularnijih i najuspšenijih influenserki Dunja Jovanić ne krije da je ispunjena na emotivnom planu. Dunja već nekoliko meseci uživa u romansi sa markantnim Crnogorcem, a iako je rekla da svog partnera neće predstavljati javnosti, ipak je napravila izuzetak.

Naime, Dunja je na svom Instagramu podelila niz fotografija i svima pokazala koliko je srećna kraj Miloša - svog momka.

"Jel se sećate onoga kad sam rekla da nikad neću okačiti dečka na instagram…e je*iga", napisala je Dunja i dodala "Brutalan tim".

Inače, reč je o Crnogorcu Milošu Mandiću koji je pre Dunje bio u ljubavi ds pobednicom jednog rijalitija - Ivom Grgurić. Miloš je Ivu, navodno obasipao skupocenim poklonima i plaćao joj egzotična putovanja, ali je njihovoj vezi je brzo usledio krah.

Instagram Influenserka predstavila partnera javnosti

Miloš živi na relaciji Crna Gora-Dubai, te zbog njega Dunja često boravi u Dubaiju odakle na svom Instagramu redovno objavljuje fotografije.

"Kakav par", "Jako ste slatki", "Kad će svadba", "Kažu da srodne duše liče jedna na drugu, a sudeći po vama, našli ste se", samo su neki od komentara koje su izazvale Dunjine fotografije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!