Jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih influenserki Dunja Jovanić svakodnevno sa svojim pratiocima deli detalje svog života, ali ipak, neki delovi ostaju samo deo njene intime. Kako je i sama priznala, veoma je zatvoren tip osobe, i teško pušta nove ljude u svoj mali svet, a one koji su u njenom uskom krugu prijatelja gotovo da nikada neće prikazati na mrežama.

Isto pravilo važilo je i za partnere, te se o ljubavnom životu lepe influenserke gotovo ništa nije znalo. Ipak, ona je sada odlučila da sa svima podeli da njeno srce pripada jednoj posebnoj osobi, a njena objava za kratak period napravila je pravi haos na Instagramu.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj noge drži u krilu nepoznatog muškarca, i uz to napisala zagonetnu poruku: "Tek kada sat stane, vreme počinje".

Naravno, romantična fotografija izazvala je lavinu komentara, pitanja, ali i čestitki. "Konačno", "Čestitamo", "Ma znala sam da nešto krije ta Crna Gora", "Mićko i dalje zagonetna ličnost", "Dvoje su se tako smuvali", "Ozbiljno drži, nema bežanja", samo je delić onoga što se moglo pročitati...

Dunja Jovanić oduvek je krila svog muškarca od očiju javnosti.
Instagram 

Naravno, Dunja nije želela da otkrije ko je osoba koja joj je ukrala srce, ali sudeći po tome da influenserka nikad nije postavila fotografiju sa dečkom, mnogi su mišljenja da posredi ozbiljnija veza. Inače, influenserka je svojevremeno i otkrila zašto ovakve stvari do sada nije radila.

- Postoji pravilo koga se držim i koga ću se uvek držati, a to je da svoj privatni život ne otkrivam i ne delim sa svetom, jer se tiče mog privatnog mira koji mi i te kako odgovara. Što se tiče muškaraca, ne postoji poseban tip kojem težim, ali volim oštroumne, pametne, zrele, uspešne muškarce koji znaju što hoće, znaju ceniti i poštuju sve ono što sam ja, iskrena je Dunja.

Dunja Jovanić otkrila je kakve muškarce voli.
Instagram 

Da se muškarci "boje" uspešnih i ostvarenih žena potvrđuje i Dunja.

- Čim je žena ostvarena i uspešna, muškarac smatra da za njega tu nema mesta i da neće imati čime da je očara, tako da su baš retki ti muškarci koji imaju hrabrosti da priđu, rekla je Jovanićeva svojevremeno, ali se čini da je sada ipak našla nekoga ko je baš po njenoj meri, s obzirom da nikad nije tako blistala u životu, kao sada, što možete i videti na fotografijama u nastavku teksta.

screenshoot/instagram, Instagram Ona je jedna od naših najuspešnijih influenserki

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!