Glumica Kejt Hadson još jednom je dokazala da je apsolutna kraljica kežual stila. Do sada smo je više puta mogli videti u fantastičnim kombinacijama koje bi lako mogla da iskopira svaka žena, ali njeno poslednje izdanje zaista je zavredilo aplauz.

Hadson je trenutno u Londonu gde prmoviše novi film "Glass Onion - A Knives Out", i tim povodom se i pojavila na BBC Radio 2. Međutim, ono što je ponela tom prilikom, malo je reći da je oduševilo zaljubljenike u modu.  

Kejt Hadson oduševila je izdanjem sve.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Zagasito narandžastu vunenu maxi haljinu sa rol kragnom koja važi za najveći trend sezone upotpunila je fantastičnim kožnim, postavljenim kaputom koji je provukao sve poglede.

Model sa ovčijom vunom savršeno joj je pristajao, a osim što izgleda fantastično, veoma je topao, što je idealno za hladno britansko vreme.

Međutim, čini se su ipak čizme te koje su bile zvezde kombinacije. Kejt je odabrala kamel model sa visokom potpeticom koje su blago nabrane u gornjem delu, zbog čega je čitava kombinacija dobila zavodljivu, a opet romantičnu notu.

Kejt Hadson privukla je pažnju kožnim mantilom.
Raw Image LTD/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Malo je reći da su mnogi bili oduševljeni ovim izdanjem kojem ni najgori kritičari nisu mogli naći manu.

Zato i ne čudi što su mnoge dame požurile da potraže slične komade kako bi iskopirale njen autfit. Vunene haljine definitivno su se vratile na velika vrata kao i špic čizme do kolena koje podjednako dobro idu kako uz suknje i haljine tako i uz pantalone i farmerke.

Sa druge strane, nećete pogrešiti ni ako odaberete neki model kaputa kakav je ponela Hadsonova, jer ne samo što ćete izgledati šik i privlačiti pažnju na svakom koraku, već budite sigurni i da sa ovakvim komadima definitivno za vas nema zime.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!