Jakne za prelazni period su komadi odeće koji spašavaju svaki stajling u tokom prelaska iz kasnog leta u jesen. Ove sezone modnom scenom dominiraju udobni, praktični i veoma šik modeli, a mantili su posebno u fokusu.

Pored kultnih trench, ove sezone dominiraju i kožne verzije koje su osvojile police popularnih radnji. A koliko mantili ove jeseni važe za must-have govore nam i brojna izdanja domaćih infuenserki.

One nam najbolje dokazuju da mantil odlično ide uz kratke i duge haljine, ali i uz pantalone i suknje. Jednostavno izgledaju sjajno uz gotovo sve iz ormara.

Osim, naravno, bež, boje kamile ili tzv. nijanse kaki, ​​mantili u tamno plavoj i maslinasto zelenoj na primer su takođe odličan izbor ako ste ljubitelj klasike, a one u, na primer, roze, žutoj ili upadljivo zelenoj daju svakoj kombinaciji posebnu notu.

Bez obzira sviđa li vam se modni minimalizam ili ste u skroz drugačijem fazonu, mantil je uvek dobra investicija, a ove sezone naglasak je na modelima od kože, razigranim varijantama u dve boje ili pak obogaćen upečatljivim bojama i dezenima.

U nastavku pogledajte kakve modele ove jeseni domaće influenserke šetaju ulicama:

Instagram Mantili domaćih influenserki