Hejli Biber je nekrunisana kraljica ulične mode. Njene modne kombinacije teško mogu da prođu nezapaženo, a ono što ponese u rekordnom roku postane predmet žudnje. Sada se ova 'it' devojka i jedan od najvažnijih modnih influenserki kladi na novu modnu kombinaciju koja kombinuje nekoliko suprotnih trendova.

U modnom intervjuu za francuski Vogue prošlog maja, jasno je rekla da je kožna jakna neizostavan deo njene garderobe – nosi je uvek i svuda, uz gotovo svaku modnu kombinaciju.

Dobra kožna jakna prevazilazi aktuelne trendove i godišnja doba, ukratko, to je večiti modni klasik. Sada nam je Hejli Biber to još jednom dokazala pokazujući upečatljiv stajling na ulicama Los Anđelesa.

Hejli Biber u kožnoj jakni.
TheCelebrityFinder / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Nakon što je dokazala da je kožna jakna nezaobilazan deo garderobe, kako za žene tako i za muškarce, Hejli Biber se uhvatila u koštac sa velikim trendom trenutka kada su jakne u pitanju – modelom bajkerskog stila. Model u ovom stilu mogao se videti u različitim verzijama na modnim pistama Dior, Diesel i Coperni, ali i na modno osvešćenim i uticajnim damama poput Kajli Džener i Elze Hosk. Uglavnom se radilo o klasičnim modelima u kombinaciji sa predimenzioniranim krojevima i aksesoarima u eklektičnom stilu.

Bela Hadid u kožnoj jakni.
RCF / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ali u svom najnovijem stajlingu viđenom na ulicama Los Anđelesa, Hejli je kombinovala bajkersku jaknu sa mikrosuknjom, a efektnu kombinaciju zaokružila je crnom Balenciaga rolkom, parom visokih čizma sa debelim đonom glomaznog stila i žutom Cleo torbe sa Prada potpisom. Efektna i veoma moderan outfit koji dokazuje da je mešanje stilova ponekad itekako dobar potez.

Hejli Biber u kožnoj jakni.
TheCelebrityFinder / SplashNews.com / Splash / Profimedia