Pevačica Nevena Božović od samog početka karijere osim moćnog glasa, bila je prepoznatljiva i po autentičnom stilu oblačenja. Sa najvećom lakoćom kombinovala je odvažne komade, a njene outfite i najstrožiji kritičari ocenili bi čistom desetkom, kako kada je reč o kežual kombinacijama, tako i kada se radi o izdanjima za senu.

I ovog puta, Nevena je zadala modni šah-mat i svoje pratioce oduševila odevnom kombinacijom, a ponajviše jaknom koja važi za najveći trend jeseni. Naime, lepa pevačica snimala se sa svojim suprugom i ćerkom tokom opuštene šetnje Knez Mihajlovom, a mnogima nije promakla njena ultramoderna "koledžica" koja važi za jedan od glavnih trendova jeseni.

Nevena Božović fotografisala se sa suprugom u Knez Mihajlovoj.
Instagram 

Koledž modeli vratili su se ove godine na velika vrata, a Nevena je ponela kožnu varijantu koja ne samo što je lepa na oko, već je i veoma topla. Koledž-jakne, inače krasi specifičan dizajn, a mnoge će obradovati podatak da su one jedan od modnih hitova sezone, bilo da nosite kožne ili varijante od drugih materijala.

Nevena Božović ponela je kožni model "koledžice".
Instagram 

Svako ko je gledao bar jedan film sa temom američkog koledža video je ove jakne, a one su sad ultrapopularne širom sveta. Od Ledi Gage, preko sestara Hadid, do čuvenih influenserki, svaka fashionista će ove sezone imati koledž-jaknu u svom ormaru. Njih je još osamdesetih nosila modna ikona ledi Dajana, kako javno, tako i u neformalnim prilikama.

Kada je reč o našoj Neveni, ona je look upotpunila iscepanim farmericama, teksas košuljom i gležnjačama koje su moderne i ove jeseni. 

Nevena Božović uz kožnu jaknu ponela je i moderne gležnjače, kao i teksas košulju koja je takođe hit jeseni.
Instagram 

Na jakni se preplitala braon i crna koža, što ovakvom modelu daje veću mogućnost kombinovanja, a Nevenu smo u njoj videli i prilikom gostovanja na Kurir televiziji. 

Nevena božović se u istoj jakni pojavila i na Kurir televiziji.
kurir 

Tada se pojavila u sličnom izdanju, ali je umesto gležnjača nosila patike, što samo pokazuje da se koledž jakne mogu komabinovati na više načina, a da izgledaju podjednako dobro, te ukoliko ste u potrazi za jaknom idealnom za prelazno vreme, obavezno obratite pažnju na ovaj trendi model.

NEVENA BOŽOVIĆ ZAPEVALA HIT MASSIMA SAVIĆA! Ne propustite emisiju Pusti brigu tačno od 13 časova na Kurir televiziji  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!