Trendeseterkama je dobro poznata ljubav Jelene Karleuše prema modi, a posebno ekstravagantnim komadima koji izazivaju pažnju.

Među takvima su najčešće i večernje haljine koje sada, konačno, možemo da nosimo češće, a obzirom da su dugo vremena bile na dnu ormana - želimo da u njima izgledamo spektakularno.

Poznato je da Jelena obožava modele koji uključuju trakice i gole delove kože, a sada nas je influenserka Nađa Stanojević oduševila modelom haljine koji i pevačica poseduje u nekoliko varijanti.

Iako je Nađa najčešće u ležernim i udobnim komadima poput patika, trenerki, džinsa i košulja, ova promena za elegantniju priliku bila je pun pogodak.

U pitanju je crni model sa izrezom ispod grudi, koji prati liniju tela i ima duboki šlic.

Upravo su goli delovi kože, trakice i šlicevi, sve od detalja što Jelena obožava na svojim komadima. S tim u vezi, ne čudi što su upravo neka njena najzapaženija izdanja upravo u haljina koje poseduju cut out momenat.

Ovaj model može biti zvezda outfita ukoliko težite zapaženom stilu, a u isto vreme je i veoma efektan, pa ne čudi što je oborio s nogu poznatu muzičku zvezdu Jelenu Karleušu i Nađu Stanojević.

Jelena uglavnom bira duge haljine kako bi napravila idealan balan između pokrivenog i golog dela kože. 

Obzirom da Jelena poseduje izvajane mišiće na stomaku i perfektnu figuru do koje je došla posebnom dijetom, ne čudi ni malo što ima petlje da obuče top koji izgleda poput nadograđenog kupaćeg kostima.

Nedavno nas je takođe oduševila crnim kompletom s trakicama koje u prvi plan istakao njenu figuru koju je dovela do savršenstva. 

Jelena Karleuša  Instagram/karleusastar


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici &a style="background-color: #ffffff;" href="https://invite.viber.com/?g2=AQAhZNP9q8tG805W8cmNYuUBRy4Ru7jI6INdGA8IejppGMQVkddAIXz%2FSgayfF5e&lang=en">ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!