Imali smo prilike da vidimo koliko Milica Mandić brine o modnom stilu po izboru otmene venčanice u kojoj je stala na ludi kamen proteklog vikenda kada se udala za svog dugogodišnjeg partnera.

Iako uspešna srpska tekvodistkinja veći deo života provodi u sportskoj opremi, u svoje slobodno vreme voli ipak da se odupre tome i tada rado nosi ženstvene komade.

Naime, osvajačica zlatne medalje na Olimpijadi je juče prisustvovala otvaranju međunarodnog trening centra tekvondo kluba "Galeb", a za ovu prilikuodlučila se za kombinaciju basic crne majice i sakoa od vrlo mekog tvida.

milica mandic u sakou od tvida
ATA Images 

A dobro je poznato da se tvidu uvek vraćamo sa hladnijim danima. Uz ovaj materijal koji je proslavila Koko Šanel svaka vaša kombinacija će zagarantovano dobiti moderan i luskuzan izgled.

Jedna od najboljih investicija je upravo neki od ovih komada jer su bezvremenski klasik koji nikada ne izlazi iz mode, a ovaj Miličin daje dovoljnu dozu ležernog šmeka koji čini ovaj sako nosivim i uz farmerke i opuštenije dnevne varijante.

U galeriji pogledajte kako sako od tvida možete nositi ove jeseni:

Instagram Sako od tvida