Predstavljamo vam Anu Vukosavljević, njene modne izbore i priče koje mogu poslužiti kao stilska inspiracija u sezoni proleće/leto 2021.

Second-hand queen, Ana Vukosavljević je prvo otkrila svoju ljubav prema modi, a potom i prema ilustraciji. Njen svet je romantičan, nežan, damski, pastelni, a ujedno i elegantan i sveden. U modi se sve vrti oko bele bluze, što je ujedno i komad bez koga se ne može, dok su patike nešto što na sebi nikako ne može da zamisli.

„Odmalena gajim ljubav prema cipelicama, baletankama, štiklicama i kako sam odrastala ta ljubav je bivala samo jača. Posedujem samo jedan par patika i one su za treniranje.“

Svoj stil gradi spontano i dok ne beži od trendova ipak misli da su individualnost i kreativnost ključ dobrog stila. Omiljena mesta za šoping su joj vintidž radnje.

ana vukosavljevic
Privatna arhiva 

„U poslednje vreme, vintidž scena se veoma razvila i baš mi je drago da smo prevazišli fazu kada su second handovi bili tabu.“ Svoju inspiraciju crpi i iz stilskih uzora kao što su hannastefansson, double3xposre meganellaby i beatrice.gutu. One poseduju ono što i sama smatra bitnim parametrom kada je reč o izdvajanju iz mora blogerki i influenserki, a to je doslednost sebi, bez obzira na to šta društvo servira kao lepo i poželjno.

Osim sebe, stilizuje i sve svoje drugarice i mlađe sestre, ali se zbog broja pratilaca svog mira nikada ne bi odrekla.

„Mislim da nas je prethodna godina sve vratila na fabrička podešavanja i ukazala nam na bitne stvari i koliko je važno da budemo zdravi i okruženi ljudima koje volimo.“

ana vukosavljevic
Privatna arhiva