NAJMODERNIJE TORBE ZA 2022. SU VEĆ SADA POZNATE: Na tronu su modeli čiji dizajn se rado kopira      

Najmodernije torbe za 2022. godinu prikazane su na reviji brenda Bottega Veneta.

Shutterstock

Iako vaša odeća gubi svoju sezonsku privlačnost kako koja sezona prođe, torbe su veća investicija koja ostaje moćna i snažna i nakon dužeg vremena.

Baš iz tog razloga su se brojni stručnjaci bili impresionirani činjenicom da je vrednost Birkin torbi porasla za duplo i troduplo tokom proteklih nekoliko godina.

Predlažemo da svoju kolekciju torbi počnete da usklađujete sa trendovima 2022. godine kada pametni kupoholičari mogu napraviti prave investicije i kupiti trendi torbe na kojima će im svi zavideti u isto vreme.

Instagram 

Vodeća italijanska modna kuća Bottega Veneta svakom novom kolekcijom uspe da pomeri sve granice u modnom svetu.

Tašne i obuća su njena uža specijalizacija, pa tako i ove jeseni nudi zanimljive modele tašni koje će zasigurno obeležiti narednu godinu.

Bottega Veneta predlaže i za narednu godinu svoj čuveni isprepletani dizajn "Intrecciato" čiji je upečatljivi izgled vrlo brzo uspeo da osvoji vojsku slavnih zvezdi i jedne od najuticajnijih street style ikona današnjice.

Instagram 

S tim u vezi predviđa se da bi u mesecima pred nama mogla postati najpopularnija torbica s dizajnerskim potpisom.

Takođe, za razliku od ostalih brendova koji vole da ističu svoj logo, kod Venete ga možete pronaći u unutrašnjosti postave, sitno odštampanim slovima.

Ako češće nosite male tašne, predlažemo "kaset" verziju (Casette), sa zlatnim lancem, koja se u originalu pravi od meke napa kože.

Peter Parker/@TheHapaBlonde / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Za ljubiteljke većih modela, tu je njihova čuvena "džodi" (Jodie), a sve dame koje vole meke oblike poput jastuka zaljubiće se u "pauč" (Pouch) torbicu, dok najnoviju "double knot" vole samo najsmelije.

Basic boje su imperativ kada su u pitanju dizajnerske torbe od nekoliko stotina dolara, ali Bottega Veneta savetuje se da izaberete neku jarku nijansu poput narandžaste i zelene, ali ni sa bež i braon ne možete pogrešiti.

Shutterstock 

Bela boja će vladati cele zime, pa ni nije loša opcija ni kada su ovako veći aksesoari u pitanju, ipak zahteva dosta nege i održavanja.

Uz moderne "prepletene" kaiščiće, i dalje ostaju u igri štepane tašne sa detaljima zlatnih lanaca, te ne sumnjamo da ćete ovogodišnje modele nositi i u 2022-oj.

U galeriji pogledajte torbe koje će preplaviti kolekcije sledeće sezone:

SplashNews.com / Splash / Profimedia Najmodernije torbe koje će preplaviti kolekcije 2022. godine.