Iako su trendovi 2010-ih među mnogima najomraženijima, činjenica je da se mnogi stilovi iz tog perioda vraćaju u modu. Uggice i "chunky" nakit samo su neki od trendova koji su ove sezone ponovo dobili svojih pet minuta, a u fokusu su i velike "shopper" torbe. Longchamp modeli uživali su veliku popularnost u pomenutom periodu, a poslednjih meseci ih sve češće viđamo u kombinacijama trendseterki.

Ove praktične Le Pliage torbe prepoznatljive su po kožnim ručkama i detaljima, pravilnim konturama i prostranoj unutrašnjosti, a dolaze u različitim kombinacijama boja. Ipak, jedan od najpoželjnijih modela bio je (i ostao) Le Pliage u tamno plavoj boji sa braon detaljima, za koji je potrebno izdvojiti oko 110 evra.

Ukoliko ste želeli da nabavite sličnu torbu po malo pristupačnijoj ceni, savetujemo vam da bacite pogled na novu Stradivarius kolekciju.

stradivarius torba
STRADIVARIUS 

Ovih dana u ponudu ovog high street brenda stigao je dobar „duplikat” bestselera Longchamp po ceni od samo 2.590 dinara. Dizajn je nešto jednostavniji od originala, kvalitet je, naravno, lošiji, ali ne sumnjamo da je solidna alternativa za sve koji traže funkcionalnu i praktičnu torbu za svaki dan.

Bonus video

Torba Longchamp Tiktok/jungledamata

Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.