Dolazi jesen, što automatski znači da nova it torba osvaja modni svet - "Balenciaga Crush". Prvi put je predstavljena tokom Balenciagine revije za kolekciju jesen/zima 2022./23. Torba koja je postala predmet žudnje sada je deo Balenciagine nedavno pokrenute nove kampanje. Supermodeli Bela Hadid i Zhang Lina pozirale su na običnoj sivoj pozadini u pozama koje podsećaju na klasične reklame iz 90-ih, a u fokusu je upravo "Balenciaga Crush".

Aleksa Demi nosi baenciaga torbu.
Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Ova torba je reinterpretacija klasika francuske modne kuće, koja dolazi u novom suvremenom obliku. Zaobljen i nabran model sa šiljastim rubovima i zaobljenim dnom ukrašena je jednostavnom kopčom s otiskom loga.

Brojne varijante čine "Balenciaga Crush" idealnim svestranim modelom i novim predmetom žudnje za ljubitelje mode širom sveta.

Bela Hadid nosi belu torbu.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nova it torba dostupna je u maloj, srednjoj i velikoj veličinama u crnoj, beloj i metalik srebrnoj boji s ručkama od lanca i uskoro bi mogla zameniti željene modele torbi "Balenciaga City" i "Balenciaga Le Cagole".

Popularnost torbe raste ne samo zahvaljujući novoj kampanji, već i nizu zvezda i influenserki koje je već ponosno nose. Pre svega, naravno, Bella Hadid koja jednako nosi torbicu na crvenom tepih, ali i u ležernim izdanjima i time posebno naglašava jednostavan look.

Bela Hadid nosi torbu balenciaga brenda.
Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Demnina nova muza, glumica Nikol Kidman, odlučila se za jednostavan crni model s dijagonalnim prošivanjem. Aleksa Demie, koju poznajemo iz kultne serije "Euphoria", nosi potpuno isti model. Dizajnerska torba postala je naročito popularna među poznatima, ali početna cena koja se kreće od 250.000 dinara verovatno će mnogima ostati samo predmet žudnje.

Bela Hadid nosi belu balenciaga torbu.
MCC / Spread Pictures / Profimedia