Ako je ijedan model tašni napravio pravi bum među influenserkama i trendseterkama to je onda Miu Miu Wander koja je predstavljena na reviji jesen/zima 2022-2023.

Mreže su već preplavljene fotografijama najrazličitijih autfita u kojima je glavna zvezda upravo ovaj model torbe, koji, čini se, za sada nema konkurenciju kada je reč o aksesoarima.

Tako je među prvima tašnicu neobične teksture u crnoj boji ponela manekenka Emili Ratajkovski, ali i jedna od najsupešnijih influenserki današnjice - Tamara Kalinić, koja je look zaokružila i soknama i trendi mokasinama.

Tamara kalinić je ponela Miu miu torbu.
Instagram 

Naravno, to ne znači da se ne može naći nešto i za ljubitelje boja. Tako je influenserka Emili Sandev ponela Miu Miu model u tirkiznoj boji uz haljinu sa kristalima i zebra natikače sa visokom potpeticom, a sa njenog neobičnog izdanja teško je skinuti pogled. 

Torba je dostupna na miumiu.com i dolazi u raznim bojama, od žute i crvene do jarko plave verzije koja je trenutno veoma popularna na Instagramu.

Inače, zaštitno lice Miu Miu kampanje je bila niko drugi do zvezda "Euforije" Sidni Svini.

Sasvim je izvesno da će ovaj model torbice biti "must have" za sve one koji drže do dobrog stila, a kako su popularni model ponele još neke influenserke, pogledajte na fotografijama u nastavku: