Pojedine torbe poput slamnatih modela kakvih ni ove godine ne manjka na policama high street brendova dominiraju tokom letnjih meseci. Osim na njima, fokus ljubitelja mode ove sezone je na verzijama svetlih boja, posebnih oblika i tekstura, koje se ističu svojim statement izgledom.

U nastavku donosimo tri modela torbica koje su ove sezone u trendu...

Torbe od rafije

U letnjoj sezoni rafija tradicionalno prednjači na modnoj sceni, a posebne na torbicama različitih silueta. Sudeći po modnim trendseterkama sa Instagrama, torba od rafije s potpisom italijanske modne kuće Prade novi je predmet žudnje, uz već dobro poznati model s potpisom luksuznog španoskog brenda Loewe.

Lagani materijal rafije prirodno asocira na odmor i sunce, a najčešće je predstavljen u formatu velike torbe tote u kojoj ima mesta za sve potrepštine i nesmetano uživanje na suncu.

Torbe na rame

Vladavini torbi na rame po uzoru na hit modele s početka milenijuma ne nazire se kraj. Ovaj modni trend proteklih meseci uspeo je u potpunosti da zavlada društvenim mrežama kao i stajlinzima modnih influencerki i it devojaka, a na njihovu popularnost, osim dizajnerskih brendova, odgovorile su brojni high street brendovi nudeći svoje verzije po pristupačnim cenama.

Torbe u svetlim bojama

U duhu dopaminskog stila odevanja, brojne letne torbe i ove godine dostupne su u svim zamislivim bojama. Savršeni za naglašavanje osmišljenih stajlinga, svetli tonovi istaknuti na različitim modelima ujedno podižu raspoloženje.