Kada pričamo o kupaćim kostimima za leto 2022. jedno je sigurno - francuski kupaći kostimi su bez premca. Verovatno smo jednoglasni oko toga koliko je njihova ponuda kupaćih kostima prepoznatljiva, jer je došlo do rasta popularnosti kupaćim kostimima sa francuskim etiketama kao što je Eres.

Brend proizvodi kupaće kostime više od 50 godina, sa svojoj srži već decenijama gaji neprikosnovenu jednostavnost i bezvremenost. Francuski brendovi kao što su Sezane i Rouje slede njihov primer dodajući i odeću za plažu na svoje liste.

Ono što najviše volimo kod kupaćih kostima sa francuskim potpisom jeste to što je iako je karakterističan, on ostaje klasičan model koji će se nositi sezonama, bez da prefinjen kroj ili dezen gledate sa gađenjem u kasnijim godinama. Čini se da je visoki struk još uvek prioritet, kao i jednodelni modeli koji naglašavaju figuru.

Što se tiče krojeva, kvadratni izrezi i donji delovi visokog struka su među najtraženijim modelima.

Ako planirate da posećujete plažu ovog leta ili jednostavno želite da oživite svoju kapsulu kupaćih kostima, u nastavku pogledajte 5 šik opcija koji će, nadamo se, zadovoljiti svačije potrebe!

1. Visoki struk

Za početak jedan dvodelni klasik. To je savršena sredina između bikinija i kupaćeg kostima i nakon sunčanja omogućava da se poigravamo sa modnim komadima bez bojazni da će se bele linije, koje prekriva kupaći kostim, videti.

2. Jednodelni

Francuskinje su poznate po jednodelnim kupaćim kostimima sa četvrtastim izrezima i tankim bretelama. Svestrani su, mogu se nositi kao bodi, a često su i nisko sečeni na leđima.

3. Klasičan print

Među nekim od klasičnih printova su cvetni motivi, pruge i gingham (kockice), stilovi koje ćete nositi uvek iznova i iznova.

4. Materijali

Savitljiv, udoban i sa dodatnom intrigom, uz pliš ili materijale poput frotira na odličan način ćete podići sasvim jednostavan kupaći kostim.

5. Jarke boje

Kada je u pitanju boja, što smelije, to bolje. Crvena, oker i plava nisu na odmet među kolekcijom kupaćim kostima Francuskinja.