Definitivno postoji vreme i mesto za blistave bikinije sa volanima ili jednodelne kostime koji otkrivaju golu kožu, ali nijedan moderan kostim ne može da pobedi klasike koji nikada ne izlaze iz mode.

Ulaganje u bezvremenske krojeve, dezene i palete boja koje se uspešno odupiru nametnutim trendovima nikada nije loša investicija, čak i kada su u pitanju kupaći kostimi klasičnog izgleda koje ćete nositi godinama.

Zeleni kupaći kostim za leto 2022.
Unsplash/ Nati Melnychuk 

Leto 2022. se pokazalo kao sezona puna kvalitetnih kupaćih kostima, sa elegantnim opcijama popularnih brendova kupaćih kostima.

U nastavku pronađite kupaće kostime koji nikada ne izlaze iz mode!

Mali crni kupaći kostim

Svestran koliko i sofisticiran, klasičan crni kupaći kostim nikada ne izlazi iz mode. Odlučite se za jednostavan bikini ili elegantan jednodelni model, a efekat je pouzdano šik look na plaži.

Trouglići

Ne može se poreći bezvremenska privlačnost klasičnog trouglastog bikinija. Od detalja vezivanja do šarenih tekstura i boja, ova bezvremenska silueta kupaćih kostima prilagođava se svačijem stilu.

Bikini visokog struka

Bilo da želite da naglasite prirodnu figuru svog tela ili sakrijete nesavršenosti, modeli sa gaćicama visokog struka su idealan izbor, a istovremeno vas osvajaju svojim retro šarmom.

Cvetni dezen

Zabavni printovi poput tropskog voća dolaze i odlaze na listi trendova, ali isto se ne može reći i za cvetni dezen. Kupaći kostimi i bikiniji sa cvetnim uzorkom u prvom planu će izgledati posebno dobro upareni sa slamnatim šeširom ili torbom.

Sportski jednodelni kostimi

Minimalistički jednodelni kupaći kostim je uvek pametan izbor za sunčane dane provedene na moru, a uz teksas šorts ili lanene modele čini idealnu alternativu topovima.

Banana top

Uvek primamljivi modeli, bikiniji sa gornjim delom bez bretela su bezvremenski izbor.

Kostimi inspirisani nautičkim stilom

Plavo-bela kombinacija boja i večne pruge istaknute na kupaćim kostimima čine ih večitim klasikom u koji uvek vredi ulagati.

Jednodelni bez naramenica

Postoji nešto trajno elegantno u jednodelnom kupaćem kostimu bez naramenica. Suptilni detalji kao što su nabori ili vezivanje čine ih izuzetno atraktivnim, posebno u kombinaciji sa zemljanom paletom boja.