Nepisano modno pravilno je da naočare, osim što štite oko od UV zraka, predstavljaju aksesoar koji instant podiže svaku kombinaciju i to baš u svakoj prilici. 

Zbog toga ne čudi ni činjenica da viđamo ljude na ulici sa naočarima čak i oblačnim danima. Ovaj aksesoar je jedan od obožavanijih među trendseterkama, koje ne propuštaju priliku da ponesu trendi modele koji su spas kreiranju stajlinga vrednog pomena.

Trenutno, jedan model se izdvojio na Instagram sceni, a sigurni smo da ni vama nije promakao. U pitanju je popularan model crnih okvira i svetlih stakala u boji koja odišu duhom 70-ih.

Popularan model crnih okvira i svetlih stakala u boji koja odišu duhom 70-ih.
Instagram 

Ukoliko ste dovoljno smeli da ponesete naočare retro vibe opredelite se za naočare u svetlo zelenoj ili žutoj boji. Ipak, iako su i večiti klasici podlegli trenu, ukoliko vi favorizujete neutralne i zemljanje tonove predlažemo modele koji će odlično pratiti čak i formalnije outfite.

Ukoliko ste dovoljno smeli da ponesete naočare retro vibe opredelite se za naočare u svetlo zelenoj ili žutoj boji.
Instagram 

Kako Instagram i modna zajednica nalažu, naočare u duhu 70-ih su novi IT aksesoar sezone i ujedno jedan od detalja za koji će vas svi pitati.